Bouwbedrijf Heerhugowaard Header

Bouwbedrijf Heerhugowaard Logo
Contactgegevens:
Verlaat 8
1704 JP Heerhugowaard

06-13078422
r.duijn@quicknet.nl
www.duijnbouwbedrijf.nl

Openingstijden:
maandag 08.00 – 17.00 uur
dinsdag 08.00 – 17.00 uur
woensdag 08.00 – 17.00 uur
donderdag 08.00 – 17.00 uur
vrijdag 08.00 – 17.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Klanten Waardering:
9.1


Bouwbedrijf Heerhugowaard
★★★★★5 (7)

5
1Geef contact gegevens beschikbaar voor Bouwbedrijf Heerhugowaard.

Bouwbedrijf Heerhugowaard, net even iets anders
“Net even iets anders”, is de slogan waarmee dit bedrijf aan de weg timmert. Onopvallend maar toch opvallend is het aannemersbedrijf van Bert in Heerhugowaard aanwezig. Het kantoor is gevestigd in zijn eigen woning aan de Middenweg. Een opvallend modern huis dat meteen het visitekaartje is van zijn onderneming. Dit is één van de huizen in onze wijk die door zijn eigen firma zijn gebouwd. En net even iets anders.

Niks leuker dan bouwen
Van idee naar ontwerp en dan de uitdaging van de uitvoering. Bert had als zoon van een aannemer het vaste voornemen om later ook te gaan bouwen. Na zijn studies HTS bouwkunde en weg- en waterbouw was hij echter eerst jarenlang werkzaam in de automatisering. Pas zes jaar geleden kwam zijn droom uit. Met zes vakmannen in vaste dienst bouwt en verbouwt hij in heel Twente. Een dakkapel, utiliteitsbouw of een villa, het maakt niet uit wat, gebouwd wordt er. Zijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar exclusieve woningbouw, een huis als een mooie prettig passende warme jas. Een huis heeft iets persoonlijks.

Kwaliteit
Bert is aangesloten bij zowel de NVOB (Nederlands Verbond van Ondernemers in de Bouwnijverheid) als de Stichting Bouwgarant. Hiermee biedt hij zijn klanten meer zekerheden, bijvoorbeeld eerlijke klachtenprocedures. Als bouwer blijf je tientallen jaren betrokken bij je producten. Voordat de bouw start is er al veel overlegd, geadviseerd, herzien en verbeterd. Tijdens de bouw gaat het intensieve contact met de klant door. Onlangs startte hij zijn eerste grote project: een flink aantal vakantiebungalows in Lage Texel. Waarschijnlijk een groeimarkt nu de woonregelgeving ingrijpend versoepeld zal worden.

Steen voor steen
Tijdens het bouwproces is Bert vaak op de bouwplaats te vinden, helpt een handje en houdt alles scherp in de gaten. En ziet zo een kuil in een kavel steentje voor steentje veranderen in een huis. Eén brok vakmanschap.
Geen wonder dat Bert een tevreden vakman is bij Bouwbedrijf Heerhugowaard!