Dierenarts Heerhugowaard

Waarom niet alleen dieren blij met ons zijn:

  • Onze dierenartsen hebben jarenlang ervaring
  • Binnen onze praktijk hebben wij experts in gezelschapsdieren en landbouwdieren
  • U kunt bij ons een abonnement op de dierenartszorg afsluiten
  • Onze dierenartsenpraktijk werkt tegen eerlijke tarieven
  • Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Wij werken uitsluitend met de nieuwste technieken
  • U kunt bij ons ook terecht voor het afscheid van uw overleden dier

Bent u op zoek naar een dierenarts Heerhugowaard, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u snel en tegen een eerlijk tarief.

Over Ons

Dierenkliniek Heerhugowaard is de specialist in zorg voor zowel kleine als grote dieren. Onze dierenartsen hebben jarenlange ervaring en worden continu bijgeschoold zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Op deze manier weet u zeker dat uw dier de zorg krijgt die het verdient.

Specialistische zorg voor elk dier
Elk dier is anders en heeft daardoor net iets andere zorg nodig. Dierenarts Heerhugowaard onderkent dit en heeft daardoor voor elk type dier specialisten in huis. Op het moment dat u een afspraak maakt bij onze praktijk vragen wij u dan ook om wat voor dier het gaat. Zo weet u dat u ook direct bij de juiste arts terecht komt.

Dierenartsenkliniek Heerhugowaard voor zorg waar en wanneer u wilt
Bij dierenarts Heerhugowaard bepaalt u waar en wanneer uw dier zorg krijgt. Bij ons is het altijd mogelijk om ’s avonds of in het weekend langs te komen. Ook is het mogelijk dat wij bij u langskomen. Bent u benieuwd naar de tarieven van dierenarts Heerhugowaard, kijk dan even op onze website of neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen!

Veel gestelde vragen

Wat kost een behandeling bij dierenarts Heerhugowaard?
Elke behandeling bij dierenarts Heerhugowaard heeft zijn eigen tarief. Dit tarief wordt bepaald door de gebruikte medicijnen en de tijd dat een dierenarts met uw dier bezig is. Op onze website vindt u een volledige lijst terug met onze behandelingen en de tarieven hiervoor. Wilt u zekerheid in de kosten voor de zorg voor uw huisdier, dan hebben wij ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Alle voorkomende zorg voor uw dier is dan geregeld tegen een vast bedrag per maand.

Kan ik ook in het weekend bij dierenarts Heerhugowaard langskomen?
Dierenarts Heerhugowaard is ook geopend in het weekend en de avonduren. Op deze manier kunt u gemakkelijk na werktijd bij ons langskomen. Op deze manier kunt u de tijd aan uw dier besteden die het verdient. Het is zelfs mogelijk dat wij bij u thuiskomen. Zo hoeft u uw zieke dier niet te vervoeren. Kijkt u op onze prijslijst om te zien welke tarieven gelden voor huisbezoeken en bezoeken in de avond en het weekend.

Mijn reptiel is ziek, behandelen jullie die ook?
Ja, dierenarts Heerhugowaard heeft specialisten op elk gebied. Ook voor bijvoorbeeld reptielen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gespecialiseerde dierenarts in onze praktijk en ook als uw reptiel een of meerdere nachten bij ons ter observatie blijft, hebben wij verblijven op maat. U kunt uw reptiel met een gerust hart aan de zorg van dierenarts Heerhugowaard toevertrouwen.

Hoe vaak moet ik mijn huisdier inenten?
Elk dier is anders en heeft daardoor een ander patroon voor entingen. Sowieso is het verstandig na de geboorte van een dier langs te komen bij dierenarts Heerhugowaard voor de noodzakelijk entingen. Deze zijn zelfs verplicht als u een rasdier heeft. Daarnaast is het voor katten en honden handig jaarlijks een wormenkuur aan te bieden en hen ook te beschermen tegen vlooien en teken.

Kan ik bij dierenarts Heerhugowaard ook een abonnement op de zorg voor mijn dier afsluiten?
Ja, bij dierenarts Heerhugowaard bieden wij u de mogelijkheid een abonnement te sluiten. U kunt dit vergelijken met een verzekering. U bepaalt een vast bedrag per maand of jaar en daarmee heeft u alle kosten van de behandeling van uw dier gedekt. U bent daarmee verzekerd dat uw dier de juiste zorg krijgt zonder dat u tegen onverwacht hoge rekeningen aanloopt.

Kan ik mijn huisdier bij dierenarts Heerhugowaard laten chippen?
Voor honden is het verplicht uw huisdier te chippen. Voor katten sterk aan te raden. Niet alleen krijgt u hiermee uw dier sneller terug als het vermist raakt. Ook stellen verzekeraars het dragen van een chip vaak verplicht. Uw dier heeft van het inbrengen van de chip door dierenarts Heerhugowaard geen last. U kunt het vergelijken met het inbrengen van een vaccinatie.

Moet ik bij dierenarts Heerhugowaard langskomen als mijn huisdier diarree heeft?
Zolang uw huisdier er zichtbaar nog geen last van heeft, hoeft u niet bij dierenarts Heerhugowaard langs te komen. Geeft u uw huisdier in het geval van diarree licht verteerbaar voedsel en hou in de gaten of het dier blijft drinken. Zijn de klachten na twee dagen nog niet over, dan is het verstandig om de dierenarts Heerhugowaard wel even te laten kijken. Neemt u dan ook alstublieft wat ontlasting van uw dier mee, zodat wij dit kunnen analyseren.

Vanaf welke leeftijd is mijn huisdier vruchtbaar?
Honden en katten zijn over het algemeen rond de leeftijd van 6 maanden vruchtbaar. Mocht u de dieren niet houden om te fokken dan is het verstandig om rond die leeftijd bij dierenarts Heerhugowaard langs te komen om uw huisdier te castreren. U zult zien dat uw hond of kat hier ook rustiger en gemakkelijker in de omgang van wordt.

Mijn huisdier is overleden, regelt dierenarts Heerhugowaard ook de uitvaart of crematie?
Het overlijden van een dier is voor veel mensen een trieste gebeurtenis. Een dier waar u jarenlang van gehouden hebt overlijdt en u wilt dan op een waardige manier afscheid nemen. Dierenarts Heerhugowaard is zelf geen uitvaartorganisatie voor dieren. Wel is het mogelijk via ons de begrafenis of crematie van uw huisdier te regelen. U geeft bij dierenarts Heerhugowaard uw wensen aan, en wij maken voor u de afspraak bij een van de gespecialiseerde centra in Nederland.

Recensies over ons

Dierenarts Heerhugowaard heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.

Ik hield zielsveel van mijn twee katten. Toen ze vlak na elkaar ziek werden was ik blij dat dierenarts Heerhugowaard er was om ze de zorg te geven die ik ook mijn kinderen zou geven. Toen bleek dat mijn lieve schatten te ziek waren om beter te worden, hebben ze via dierenarts Heerhugowaard een waardig afscheid gekregen. Dank voor jullie fantastische werk.
Janny in ’t Veld, Heerhugowaard

Op onze boerderij gebeurt nog wel eens wat. Zo worden er regelmatig lammetjes en kalfjes geboren, maar ook wordt er wel eens een van onze dieren ziek. Gelukkig weet ik dat ik altijd op de snelle en adequate hulp van dierenarts Heerhugowaard kan rekenen. Als ik bel komt dierenarts Heerhugowaard meteen, en ze weten wat er bij mij op de boerderij speelt. Op deze manier kunnen ze snel inspelen op de situatie en loopt het eigenlijk altijd goed af.
Gerard de Bakker, Langedijk

Bedankt dokters van dierenarts Heerhugowaard voor het beter maken van Snuffie!
Bianca en Cindy, Ursem

Onze kat kreeg last van een groot gezwel in zijn onderbuik. Eerst dachten we dat hij gewoon veel at, maar na verloop van tijd zagen we dat er een bobbel ontstond. Toen direct naar dierenarts Heerhugowaard gegaan en daar constateerden ze dat het een gezwel was. Diezelfde middag lag Blackie nog op de operatietafel. We hebben wat peentjes gezweet in de wachtkamer, maar gelukkig is alles goedgekomen. De artsen van dierenarts Heerhugowaard hebben het gezwel perfect verwijderd en Blackie ligt nu weer heerlijk iedere avond bij ons.
Jenny Kingston, Heerhugowaard-Noord

Toen onze hond opeens minder zin had om naar buiten te gaan, zijn we direct naar dierenarts Heerhugowaard gegaan. Het bleek dat hij een botsplinter in zijn poot had. Dat loopt natuurlijk niet zo fijn. Er zou een behandeling volgen van enkele weken waarin hij ontstekingsremmers kreeg en de splinter verwijderd moest worden. Gelukkig had ik een abonnement afgesloten bij dierenarts Heerhugowaard voor de medische kosten, want die zouden anders snel opgelopen zijn. En je gunt zo’n beest natuurlijk wel de beste zorg.
Henk de Bres, Heerhugowaard

Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!