Vind een loodgieter in Heerhugowaard

In Heerhugowaard zijn verschillende loodgietersbedrijven aanwezig. De diensten die ze uitvoeren zijn erg wisselend qua bedrijf. Zo zijn ook enkele loodgieter bevoegd om als CV monteur of dakdekker te werken, aangezien dit erg goed aansluit bij de huidige loodgieters werkzaamheden. Hieronder een beeld wat de diensten zijn, met een bijbehorende mogelijke prijs indicatie.

Diensten van een loodgieter

Hieronder vindt u in eerste instantie alle diensten die een loodgietersbedrijf mogelijk voor u kan uitvoeren. Daarbij geven wij ook een indicatie wat de kosten voor de dienst zullen zijn, zodat u een goed idee heeft wat de loodgieter hiervoor rekent.

Gasleiding keuring en controle

Heeft u een gaslucht in uw woning, en weet u niet waar het van komt? Een gasleiding keuring is dan van essentieel belang. Een leiding kan namelijk door ouderdom poreus worden, waardoor er kleine lekken ontstaan. Een lekkage in de gasleiding kan erg gevaarlijk zijn. Zeker als het dicht bij de centrale verwarming of ergens dichtbij vuur komt. In Nederland hebben meer dan 100.000 woningen last van lekkage. In de meeste gevallen weten de bewoners het niet eens, en is het ook nog niet heel erg. Het moment dat u de gaslucht ruikt, moet u maatregelen nemen. De gaslucht is namelijk zo ver verspreid dat de lek groot genoeg is om schade aan te richten. De kosten voor een gaskeuring of controle is vanaf 125 euro. Dit scheelt erg per loodgieter, het is daarom verstandig om goed te informeren naar de kosten.
Prijs vanaf € 125

Gootsteen Ontstoppen

Een verstopte gootsteen is erg vervelend. Vaak kan de de verstopping door middel van huismiddelen al ontstopt worden. Door door de gootsteen soda en kokend water te spoelen kan de verstopping al worden ontstopt. Soda zorgt ervoor dat vetten, haren en andere troep wordt opgelost. Er zijn ook nog vele andere mogelijkheden, deze kunt u goed vinden op het internet. Wanneer u echter niet de verstopping kan oplossen, is een loodgieter voor u de juiste keus. Vanaf 99 euro kan een loodgieter bij u thuis al de gootsteen ontstoppen. Een loodgieter heeft speciale materialen die een verstopping snel kunnen ontstoppen. Zo bent u dus weer snel van u verstopping af.
Prijs vanaf € 99,-

Installeren / Vervangen Sanitair

Gewoon even de sanitaire voorzieningen veranderen, of als het echt nodig is, het komt vaak voor. Het installeren en vervangen van sanitair is vaak erg lastig om zelf te doen. Een loodgieter kunt u daarbij helpen, zodat er geen lekkages ontstaan. Het monteren van bijvoorbeeld een nieuwe kraan kan problemen ontstaan als u dit niet goed doet. Huur daarom een loodgieter in voor zijn uurtarief.
Prijs: uurtarief vakman

Leidingwerk

Heeft u vaak last van lekkages, dan is het misschien ene idee om uw leiding werk te vernieuwen. Ouderdom van leidingen is vaak het probleem van lekkages. Een leiding wordt naar mate de leeftijd vordert namelijk steeds meer poreus. Een gesprongen leiding, of een klein gaatje kan er al voor zorgen dat er lekkage optreed in uw woning. Zorg daarom dat u er altijd al voor bent. Ook is het verstandig om koperen leidingen in uw woning te hebben. Koperen leidingen zijn namelijk duurzaam, en hebben ook nog het voordeel dat de kans op legionella verkleint wordt vergeleken alle andere materialen van leidingen. Allemaal goede redenen om uw leidingwerk aan te pakken.
Prijs: uurtarief vakman

Lekkage Opsporen

Stroomt het water naar beneden in uw woning, het is dan verstandig om direct een loodgieter in te huren om de lekkage op te sporen. Waterschade kan al snel oplopen tot hoge kosten. Water maakt namelijk erg veel kapot, en daarom moet u dit probleem snel aanpakken. Denk er maar eens aan, aan een lekkage in een leiding op een boven verdieping. Het water stroomt dan naar beneden, waardoor misschien de houten vloer gaat bollen, en het stukwerk nat wordt. Het gevolg hiervan is dat u al het stucwerk opnieuw moet laten doen, en een nieuwe vloer moet kopen. Erg veel kosten dus, dus wees er snel bij!
Prijs: uurtarief vakman

Riool Verstopping of lekkage

Een riool lekkage herkent u aan de vieze riool geur die u kunt ruiken in uw huis. Bij een verstopping kunt u het merken aan het rioolwater wat niet goed doorstroomt. Vaak zijn dit erg dure grappen, aangezien de verstopping of lekkage eerst moet worden gevonden, met kleine camera’s. Vervolgens is het mogelijk om hele vloeren te slopen om bij de verstopping/lekkage te komen. Het is dus veel werk, en ook nog eens een hoop gedoe voor de bewoner. Aangezien zij daarna weer alles netjes kunnen maken. Echter is dit niet altijd het geval, en is het ook mogelijk dat het zonder schade kan worden gerepareerd. Dat is geheel afhankelijk van de woning.
Prijs: uurtarief vakman

WC Verstopping

Een verstopping in de wc herkent u aan dat de wc niet meer doorspoelt. Een loodgieter kan met een soort van grijper de verstopping snel ontstoppen. U kunt zelf een verstopping voorkomen door niet te veel wc papier te gebruiken na het gebruik van het toilet. Ook geen andere materialen en vloeistoffen door de wc spoelen helpt om een verstopping niet te krijgen. De kosten om een wc te ontstoppen zijn vanaf 99 euro, dat verschilt per loodgieter.
Prijs vanaf: € 99,-

Leegpompen Kelder

Bij wateroverlast kan het voorkomen dat er water in de kelder/kruipruimte komt te staan. Een loodgieter kan mogelijk het water voor u wegpompen, en vervolgens met grote ventilatoren de kelder weer droog krijgen. Ook is het mogelijk om de brandweer in te schakelen, die dit dan voor u uitvoeren. Echter zitten er bij beide kosten aan verbonden, het is aan u om te kijken waar u het goedkoopst uit bent.
Prijs vanaf: € 400,-

Diensten van een CV Monteur

Hieronder vindt u de diensten die een CV monteur voor u kan uitvoeren. U ziet wat iedere dienst inhoudt met een standaard prijsindicatie, zodat u gevoel krijgt met wat de mogelijke kosten zullen zijn.

Aansluiten Kachel

Een nieuwe radiator of moet er en houtkachel worden aangesloten. Een loodgieter kan deze diensten allemaal uitvoeren. Tegenwoordig willen steeds meer mensen weer een houtkachel in hun huis. Het zorgt voor een gezellige ouderwetse sfeer in de woning. Toch is het belangrijk dat de kachel goed wordt aangesloten, om rook binnen de woning te voorkomen. Een nieuwe radiator behoort natuurlijk ook tot de diensten. Kan een kamer of een gedeelte van uw woning niet goed genoeg verwarmt worden, een nieuwe radiator is dan een goede oplossing om dit probleem op te lossen.
Prijs vanaf € 80,-

Eenmalig Onderhoud van elke CV-ketel

Het is belangrijk voor uw wooncomfort dat de cv-ketel het blijft doen. Een regelmatige cv onderhoudsbeurt is daarom belangrijk om problemen met de centrale verwarming te voorkomen. Een koud huis en een koude douche is namelijk niet prettig. Door ieder jaar een onderhoudsbeurt te doen kunt u voorkomen dat de centrale verwarming het opeens niet meer doet. De kosten voor een eenmalige onderhoudsbeurt aan de cv-ketel is vanaf 70 euro.
Prijs vanaf € 70,-

Installatie CV

Uw huidige cv verouderd, een nieuwe cv-ketel kan veel geld besparen. Vaak zijn de oude cv ketels namelijk verouderd en gebruiken ze veel gas. De nieuwe cv-ketels zijn al een stuk duurzamer, waardoor uw gas prijs omlaag gaat. Ook zal de nieuwe cv waarschijnlijk beter kunnen functioneren. Dit komt allemaal omdat de technologieën de laatste jaren qua cv erg verbeterd zijn. Een nieuwe cv ketel inclusief installatie is al mogelijk vanaf 1100 euro.
Prijs: vanaf € 1100,- incl. standaard CV

Installatie Geiser

Een nieuwe geiser is net zoals een nieuwe cv vaak een goede aankoop. Een verouderde geiser gebruikt vaak namelijk een stuk meer gas dan de nieuwe geisers van tegenwoordig. U kunt dus veel geld besparen op het gebruik van gas. Een nieuwe geiser en de installatie ervan kunt u al vanaf 450 euro.
Prijs: vanaf € 450,- incl. standaard geiser

Storing oplossen CV-ketel van elke CV-ketel.

Een storing in de centrale verwarming is erg vervelend. Het warm water doet het niet, en het huis kan niet verwarmd worden. Zeker in de winter is dit een groot probleem. Het is handig, zeker als u een verouderde cv heeft om regelmatig een cv onderhoudsbeurt te laten uitvoeren om dit soort problemen mogelijk te voorkomen. Bij een storing is het echter al te laat. Een loodgieter kan voor u de storing mogelijk eruit krijgen, zodat de centrale verwarming het weer snel doet. Dit is mogelijk vanaf 75 euro per uur.
Prijs vanaf € 75,- per uur

Diensten van een Dakdekker

Hieronder vindt u de diensten die een dakdekker voor u kan uitvoeren.

Dakwerk

Is uw dak verouderd, en heeft u een nieuw dak nodig. Loodgieters voeren vaak ook de diensten van het bedekken van het dak uit. Het repareren of monteren van een nieuw dak zijn vaak wel hoge kosten aan verbonden. Wij raden aan om een factuur aan te vragen bij de een loodgieter, zodat u goed van te voren weet wat de kosten zullen zijn.
Prijs uurtarief vakman

Noodoplossing Dak

Heeft u last van lekkage, doordat water via het dak naar binnenkomt? Een loodgieter kan voor u een noodoplossing creëren, zodat in ieder geval de lekkage voor dan is gerepareerd. De kosten zullen vanaf 150 euro zijn. Dit verscheelt erg hoe groot het probleem is, en de tarieven van de loodgieter.
Prijs vanaf € 150,-

Loodgietersbedrijven in Heerhugowaard

Loodgieter-Heerhugowaard-Header-1

Snijder Installatietechniek Logo
Contactgegevens:
Van Benthuizenlaan 6
1701 BZ Heerhugowaard

072 5740556
info@snijderinstall.nl
www.snijderinstall.nl

Openingstijden:
maandag 7.30 – 17.00 uur
dinsdag 7.30 – 17.00 uur
woensdag 7.30 – 17.00 uur
donderdag 7.30 – 17.00 uur
vrijdag 7.30 – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Klanten Waardering:

8.0

Loodgieter Heerhugowaard★★★★4 (9)

5
1


Ron van der Wijk Installatietechniek Logo
Contactgegevens:
Stellingmolen 40
1703 TH Heerhugowaard

072-57 13 765
06-51 80 59 62
info@ronvanderwijk.nl
www.ronvanderwijk.nl/

Openingstijden:
maandag geen gegevens
dinsdag geen gegevens
woensdag geen gegevens
donderdag geen gegevens
vrijdag geen gegevens
Zaterdag geen gegevens
Zondag geen gegevens

Klanten Waardering:
7.5

Burger BV Installatietechniek Logo
Contactgegevens:
Middenweg 275
1701 GD Heerhugowaard

072 – 571 12 91
info@installatiebedrijfburger.nl
www.installatiebedrijfburger.nl/

Openingstijden:
maandag 8.00 – 16.30 uur
dinsdag 8.00 – 16.30 uur
woensdag 8.00 – 16.30 uur
donderdag 8.00 – 16.30 uur
vrijdag 8.00 – 16.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Klanten Waardering:
7.3

Piet Bruin Installatiebedrijf Logo
Contactgegevens:
Flemingstraat 37
1704 SL, Heerhugowaard

072-576 07 30
info@pietbruijn.nl
www.pietbruijn.nl/

Openingstijden:
maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 13.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

Klanten Waardering:
7.1