Schildersberdrijf Heerhugowaard Header

Computerhulp Heerhugowaard Logo
Contactgegevens:
Oostdijk 11
1701 DB Heerhugowaard

072 – 574 38 86
06 – 513 170 37
info@tonkoppes.nl
www.tonkoppes.nl

Openingstijden:
maandag 09.00 – 21.00 uur
dinsdag 09.00 – 21.00 uur
woensdag 09.00 – 21.00 uur
donderdag 09.00 – 21.00 uur
vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag in overleg
Klanten Waardering:

8.6

Schildersbedrijf Heerhugowaard

Over u
Misschien denkt er niet eens zo vaak over na, maar hoe belangrijk is uw woning voor u? Is uw woning een toevallige verblijfplaats of is het uw veilige thuishaven waar u prettig en comfortabel woont? Waarschijnlijk is het dat laatste. Uw woning is een van de belangrijkste plaatsen in uw leven, dus is het logisch dat u ervoor zorgt dat alles er optimaal in orde is.

Van huis naar thuis
Een prettige woning ziet er van binnen en van buiten goed uit. Het onderhoud is uitstekend, de kamers zijn ruim en licht, en de inrichting is gezellig en comfortabel. En om zeker te zijn dat alles zo blijft, behandelt u de woning zorgvuldig. Zo maakt u deze plek tot uw eigen, vertrouwde en gezellige thuis.

Waardevastheid van uw huis
Schildersbedrijf Heerhugowaard begrijpt uw belangen als geen ander. Daarom gaan onze vakmensen net zo zorgvuldig om met uw bezit als u zelf. Alsof het onze eigen woning is. Met de schilder werkzaamheden van Schildersbedrijf Heerhugowaard maakt u uw woning écht tot uw thuis!

De waardevastheid en het wooncomfort van uw huis vergroten?

Wij zijn in uw buurt en komen graag bij u langs!


Kwaliteitsschilders in de omgeving Heerhugowaard
Schildersbedrijf Heerhugowaard voorziet u van een schilder
voor al uw buitenschilderwerk en binnenschilderwerk in de omgeving van Heerhugowaard. Daarbij staat kwaliteit en service voorop. Sterk zijn wij in het onderhouden, inspecteren en beheren van uw woning. Voor andere werkzaamheden die niet direct tot onze specialismen behoren schakelen wij onze betrouwbare en vakkundige partners in. Wij kunnen u dus altijd een totaal oplossing bieden. Daarbij maken wij in sommige gevallen Wij zorgen eventueel voor het inschakelen van diverse specialismen.

Buiten en Binnen Schilderwerk
Uw woning is een van de grootste investering uit uw leven. Het is dan ook logisch dat u hier zuinig op bent. Het houtwerk van uw woning kan een kwetsbaar onderdeel zijn, als dit niet goed wordt onderhouden. Schildersbedrijf Heerhugowaard verzorgt voor uw het verven, maar ook het overige onderhoud van de binnen en buitenzijde van uw huis of bedrijfspand. Wij garanderen u vakwerk tegen een redelijke prijs!

Onderhoudsplan
Naast het schilderen van uw woning bieden wij u tevens een onderhoudsplan aan. Wij adviseren u om het schilderwerk jaarlijks te laten inspecteren. In ons onderhoudsplan wordt bij aanvang van het vrijblijvende onderhoudscontract een prognose gemaakt voor het onderhoud in de toekomst. Jaarlijks wordt deze prognose getoetst naar aanleiding van een inspectie. Op deze manier wordt nooit teveel betaald voor het noodzakelijke onderhoud en bent u toch verzekerd van goed onderhouden schilderwerk.

Contact met uw schildersbedrijf in Heerhugowaard
Heeft u direct behoefte aan een uitstekend schildersbedrijf in de omgeving van Heerhugowaard? Wilt u deskundig advies over ons schilderwerk? Neem dan contact op met een van de bovenstaande schilders uit Heerhugowaard. Deze doen niet altijd deze punten die hierboven zijn vermeld. Neem contact met ze op en vraag naar hun diensten.