Webdesign-Heerhugowaard-Header-1

Webdesign-HHW-Logo-1
Contactgegevens:
Jan Glijnisweg 62a
1702PD
020 – 26 10 845

info@webdesignhhw.nl
www.webdesignhhw.nl

Openingstijden:
maandag 8.30 – 17.30 uur
dinsdag 8.30 – 17.30 uur
woensdag 8.30 – 17.30 uur
donderdag 8.30 – 17.30 uur
vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Klanten Waardering:

8.6

Webdesign Heerhugowaard★★★★★4.3 (12)

5
1

Muzo Media Logo
Contactgegevens:
Koningshof 6
1713 BJ Obdam

0226 – 75 14 74
06 – 22 85 28 25
info@muzomedia.nl
www.muzomedia.nl/

Openingstijden:
maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag Gesloten
Klanten Waardering:

8.1

Netsrater Logo
Contactgegevens:
Reekerkooglaan 50
1705 AK Heerhugowaard

072-5346780
info@netstarter.nl
www.netstarter.nl

Openingstijden:
maandag 8.30 – 18.00 uur
dinsdag 8.30 – 18.00 uur
woensdag 8.30 – 18.00 uur
donderdag 8.30 – 18.00 uur
vrijdag 8.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Klanten Waardering:

7.9

Redloz Logo
Contactgegevens:
Liesbeth Tilanusland 6
1705 JH Heerhugowaard

06-48951991
info@redloz.nl
www.redloz.nl

Openingstijden:
maandag 8.00 – 18.00 uur
dinsdag 8.00 – 18.00 uur
woensdag 8.00 – 18.00 uur
donderdag 8.00 – 18.00 uur
vrijdag 8.00 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Klanten Waardering:

7.5

Diensten van een Webdesign Bureau

Heeft uw bedrijf een nieuwe website nodig? Een goedkope maar zeer goed uitziende en professionele website kan voor u gegenereerd worden door middel van een WordPress website. Ook is dit systeem makkelijk voor uzelf te onderhouden, doordat het systeem erg gebruiksvriendelijk is. Personen die geen verstand hebben van websites kunnen met WordPress zelfs uit de voeten voor de kleinste veranderingen.
Heeft u een eigen winkel, en wilt u ook overgaan op het internet? Tegenwoordig kopen steeds meer mensen via het internet hun spullen. Voor een winkel is het daarom verstandig om met deze ontwikkelingen mee te gaan, zodat u straks ook een mooie webshop heeft waar klanten bij u kunnen bestellen. De kosten voor een webshop in WordPress is al vanaf 1200 euro.
SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Dit is erg handig als u beter wilt gevonden worden in bijvoorbeeld Google. Er zijn bedrijven gespecialiseerd in het omhoog laten plaatsen van websites in Google. Deze bedrijven hebben deels het algoritme van Google “gekraakt”. Zij weten dus enkele trucjes om hoger in de zoekmachine te worden geplaatst. SEO voor uw website kunt u al voor 300 euro laten uitvoeren.
Wilt u uw website laten programmeren, met goed geschreven codes en vele functies? De prijs voor deze dienst verschilt geheel aan uw eisen. U kunt bij de webdesignbureau’s een offerte aanvragen, door beter te weten te komen wat de mogelijke kosten hiervoor zullen zijn.

Webdesign & Webdevelopment Heerhugowaard

Overweegt u een goed vormgegeven, professionele website voor u of uw bedrijf te laten maken? Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een website.
Wij ontwerpen eigentijdse websites die aansluiten bij uw doelgroep en zijn u graag van dienst. Een aantrekkelijke en professionele website zorgt voor een:

positieve uitstraling van uw bedrijf
verhoging van uw attentiewaarde
goede en actuele communicatie met uw klanten en partners
goede bereikbaarheid
verhoging van uw omzet.

WordPress en Joomla zijn CMS systemen waarbij u makkelijk uw website kunt bijhouden zonder enige technische kennis. Wij ontwerpen en bouwen website’s op maat voor zowel de desktop als mobile devices (Android, iPhone, iPad).
Social media tools zoals facebook, linkedIn en twitter implementeren wij naadloos in uw website applicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij bouwen wat u wenst, van facebook web-apps tot flash banners, van nieuwsbrief tot webshop.

WordPress & Joomla! Webdesign

Webdesign Heerhugowaard ontwerpt designs die aansluiten bij uw doelgroep en bouwt websites die u volledig zelf kan beheren. Joomla en WordPress zijn beide open-source software waarmee je websites en krachtige online applicaties kan bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en de uitbreidings- mogelijkheden, behoren beide tot de meest populaire webbouw pakketten. Uitermate geschikt voor particulieren en ZZP ‘ers maar zijn ook eenvoudig te configureren voor klein zakelijk gebruik. Beide zijn een ideale keuze om op een gemakkelijke en goedkope manier een eigen website te beheren.
Wij adviseren u graag welk systeem het beste past bij de diensten die u of uw bedrijf verleend.

Mogelijkeden van Webdesign Heerhugowaard:
-wordpress of joomla: template design
-uitbreiding bestaande functionaliteiten bijv. webshop, intregatie social media
-advies voor het kiezen van de juiste hosting
-zoekmachine optimalisatie
-nieuwsbrief: design en implementatie
-facebook webapplicatie
-Animaties: Flash, Blender3D of met gebruik canvas element
-WordPress of Joomla cursus
-Tevens kunnen wij ook de hosting verzorgen voor uw website.

Zoekmachine Optimalisatie

Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Met welke woorden zoeken uw klanten eigenlijk naar uw oplossing? Bent u wel vindbaar?
Een Zoekwoord Analyse is de basis van optimaal vindbaar zijn voor uw klanten.
Wij geven adviezen en verbetertips voor het verkrijgen van een hogere notering van uw website in de zoekmachines. Mede door juiste zoekwoorden, backlinking en of een google adware campagne word uw website beter genoteerd.

Er zijn verschillende factoren die het er toe doen om hoger genoteerd te worden in de zoekmachines. De inhoud (teksten), de titels van de afzonderlijke pagina’s, de structuur van de site en de links van andere sites naar uw site (backlinking). U kunt ons inzetten om een betere positie te verkrijgen in de zoekmachines. Op het moment dat u onze tips en verbeter adviezen opvolgt zal uw website meer conversie genereren en zult u een betere positie verkrijgen. Ons advies geeft aanbevelingen, tips en concrete adviezen voor:
-de structuur van de site
-de inhoud
-juiste link teksten
-zoekwoorden
-analyse van de content met betrekking tot de titel, zoekwoorden en description